Ghidul Ingredientelor

02/08/2020

Va propunem o incursiune in lumea ingredientelor alimentare.

 

 

02/08/2020

La începutul secolului XX, profesorul Kikunae Ikeda de la Universitatea Imperială din Tokyo   facand cercetari cu privire la gustul mâncării a constatat ca pe linga sarat, acru, dulce si amar mai exista un gust ce nu poate fi asociat cu cele cunoscute. În 1907, profesorul Ikeda și-a început experimentele pentru a identifica sursa acestui gust...

02/08/2020

Acidul glutamic si sarurile sale se gasesc in mod natural in produsele ce le consumam zilnic dar este adaugat si suplimentar ca aditiv alimentar. Cea mai cunoscuta sare a acidului glutamic este Glutamatul de sodiu (MSG) si se prezinta sub forma de cristalina stabila (ca sarea de bucatarie). In mediul online sunt foarte multe articole care incrimineaza...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Postari Recente

Produse Recomandate