Iată 10 amestecuri de condimente populare utilizate în bucătăria internațională:
Amestecul de condimente italiene - un amestec clasic de oregano, busuioc, rozmarin, piper negru, usturoi și sare, folosit în special în bucătăria italiană, dar și în alte bucătării.
Garam Masala - un amestec de condimente tradițional indian, format din cardamom, scorțișoară, cuișoare, coriandru, nucșoară și alte condimente. Garam Masala este adesea folosit pentru a da gust carnea, legumelor și orezului.
Za'atar - un amestec de condimente din Orientul Mijlociu, compus din cimbru, susan, oregano și alte condimente. Za'atar este adesea presărat peste hummus, legume sau pe pâine plată.
Ras El Hanout - un amestec de condimente tradițional marocan, compus din coriandru, turmeric, ghimbir, chimen, cardamom și alte condimente. Ras El Hanout este adesea folosit pentru a da gust orezului, tajinelor și altor feluri de mâncare marocane.
Amestecul de condimente mexicane - un amestec tradițional de condimente, format din chili pudră, cumin, usturoi, oregano și alte condimente. Este adesea folosit pentru a da gust tacos, burritos și alte feluri de mâncare mexicane.
Amestecul de condimente cajun - un amestec de condimente din Louisiana, format din chili pudră, ardei iute, paprika, cimbru și alte condimente. Este adesea folosit pentru a da gust fructelor de mare, puiului și altor feluri de mâncare cajun.
Five Spice - un amestec de condimente chinezesc, compus din anason, cuișoare, scorțișoară, fenicul și piper negru. Este adesea folosit pentru a da gust carnei de porc și altor feluri de mâncare chinezești.
Curry - un amestec de condimente tradițional indian, format din coriandru, curcuma, ghimbir, chimen și alte condimente. Este adesea folosit pentru a da gust carnea, legumelor și orezului.
Baharat - un amestec de condimente tradițional din Orientul Mijlociu, compus din scorțișoară, cușcuș, cardamom, nucșoară și alte condimente. Este adesea folosit pentru a da gust tajinelor, kebab-urilor și altor feluri de mâncare din Orientul Mijlociu.
Herbes de Provence - un amestec de condimente din Franța, format din cimbru, oregano, rozmarin, busuioc și alte condimente.
Amestecul de condimente italiene reteta Iată o rețetă simplă pentru a prepara propriul amestec de condimente italiene acasă: Ingrediente: 2 linguri de oregano uscat 2 linguri de busuioc uscat 2 linguri de rozmarin uscat 2 linguri de piper negru măcinat 1 lingură de usturoi granulat 1...
Garam Masala reteta Iată o rețetă pentru a pregăti amestecul de condimente Garam Masala acasă: Ingrediente: 2 linguri de semințe de coriandru 1 lingură de semințe de chimion 1 lingură de semințe de chimen negru 1 linguriță de semințe de cardamom 1 lingură de cuișoare...
Za'atar reteta Iată o rețetă pentru a prepara propriul amestec de condimente Za'atar acasă: Ingrediente: 2 linguri de susan alb 2 linguri de semințe de cimbru 2 linguri de oregano uscat 1 lingură de sare 1 lingură de sumac (opțional) Mod de preparare:...
Ras El Hanout reteta Iată o rețetă pentru a prepara amestecul de condimente Ras El Hanout acasă: Ingrediente: 1 linguriță de coriandru măcinat 1 linguriță de chimen măcinat 1 linguriță de ghimbir măcinat 1 linguriță de turmeric măcinat 1 linguriță de scorțișoară măcinată...
Amestecul de condimente mexican Amestecul de condimente mexican este un amestec de condimente tradiționale, cunoscut pentru aromele sale puternice și picante. Acesta este utilizat în multe feluri de mâncare mexicane, de la tacos și burritos la chili și enchiladas. Iată câteva ingrediente și...
Five Spice reteta Amestecul de condimente cunoscut sub numele de Five Spice este un amestec tradițional de condimente chinezesc, utilizat pentru a condimenta feluri de mâncare, cum ar fi carne de porc, pui sau curcan. Iată o rețetă simplă pentru a prepara amestecul de Five Spice acasă: Ingrediente:...
Recenzii ale clienților
Nici o postare găsită