Fursecuri cu jeleu de vin fiert

04/12/2023

Ingrediente pentru aluat (cca 40 bucati):

  • 125 g faina
  • 1 galbenus
  • 50 grame zahar fin
  • 1 priza sare
  • 100g unt moale

Ingrediente pt jeleul de vin:

  • 100ml vin rosu
  • 180 grame zahar cu gelifiant 
  • 1 lingura condimente pt vin fiert
Zahar pudra pt ornat

Mod de lucru :

  1. Se framanta ingredientele pt aluat si se formeaza o bila care se inveleste in folie alimentara si se tine cca 1 h la frigider
  2. Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.Din aluat se formeaza bilute egale care se aseaza in tava cu hartie de copt . Se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in mijlocul fiecarei bile.
  3. Fursecurile se coc 10-12 minute si se lasa la racit pe un gratar pt prajituri.
  4. Pt jeleul de vin fiert se fierbe vinul cu condimentele si zaharul cu gelifiant.Se fierb la focmic cca 4 minute. Lichidul se trece printr-o sita si se toarna cu grija in adancituri.
  5. Fursecurile se tin la rece pana se intareste jeleul apoi se pudreaza cu zahar.
Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu