Zefir dulce cu marmeladă Zefirul dulce cu marmeladă este un desert delicios și ușor de preparat. Zefirul este un fel de bezea moale, care se obține prin băterea albușurilor de ouă cu zahăr și gelatină, iar marmelada este un dulce făcut din fructe sau legume. Pentru a pregăti zefirul dulce cu...
Ciocolată neagră, ardei iute roșu, piper uscat Aceste trei ingrediente pot fi combinate pentru a crea o ciocolată neagră cu un gust picant și ușor iute. Pentru a realiza această combinație, se poate începe cu ciocolată neagră de calitate, cu o concentrație de cacao între 70-85%. Se pot adăuga bucăți...
Cheesecake stratificat cu dovleac Cheesecake-ul stratificat cu dovleac este o delicioasă combinație între un cheesecake clasic și gustul dulce și aromat al dovleacului. Iată o rețetă simplă pe care o poți încerca acasă: Ingrediente pentru blatul de biscuiți: 200g biscuiți digestivi 80g...
Reteta de Amandina, prajitura preferata a romanilor conform tuturor sondajelor, a suferit de-a lungul timpului mai multe modificari aparute datorita multitudinii de ingrediente ce au invadat magazinele dupa 1989 dar si pentru a scurta timpul de preparare prin simplificarea retetei si de...
Nici un sortiment de dulciuri nu simbolizează sărbătorile la fel ca turta dulce în numeroasele sale forme, de la case comestibile până la figurine de turtă dulce ornate cu glazura sau cu bomboane. În Anglia medievală, termenul turtă dulce însemna pur și simplu „ghimbir conservat” și nu a fost aplicat deserturilor cu care suntem familiarizați...
Cum să faci Macarons Nu este niciodată un moment nepotrivit pentru desert. Biscuiți, prăjitură, plăcintă, ce vrei! Dar uneori trebuie să-l schimbi cu ceva un pic mai chic: macarons. Poate părea dificil, dar cu ghidul nostru ușor de urmărit, nu trebuie să fie. Și le poți personaliza! Vrei o varietate? Utilizați diferite tipuri de coloranți...
Ingrediente: Pentru mousse-ul de lamaie aveti nevoie de urmatoarele: - 3 lingurite de gelatină - 280 g banuti de lamaie - 100 g zahăr - 200 ml cremă vegetala Glazura lucioasa de mango: - 4 foi de gelatină - 350 ml suc de mango - 250 g zahăr - 250 g lapte condensat - 200 g ciocolată albă Pentru decor este nevoie de: - 100 g...
Recenzii ale clienților
Nici o postare găsită