Ceai de Radacina de Ginseng American 100 Grame
Ginseng - proprietati, intrebuintari, beneficii
Dintre toate speciile de ginseng folosite in fitoterapie si in diferite produse farmaceutice, Ginsengul siberian este unul dintre arbustii minune ale planetei. Ce trebuie retinut legat de aceasta planta este faptul ca are o paleta larga de beneficii pentru organismul uman. In plus, studiile au aratat ca extractul de ginseng siberian are capacitatea sa identifice problemele din corpul uman si sa intervina acolo unde sunt carente. Planta creste in mod natural in zona Asiei de Est, in tari precum China, Japonia și Rusia. Care sunt beneficiile pentru imunitate ale acestei plante descopera in acest material.
Trebuie stiut faptul ca exista mai multe tipuri de ginseng, fiecare cu anumite intrebuintari si beneficii pentru corpul uman.
Ginsengul rosu asiatic este ginseng alb, care trece insa prin cateva metode de procesare, lucru ce ii mareste si pretul. Dupa ce radacinile ginsengului sunt culese, acestea pot fi expuse la o temperatura de 120-130 de grade Celsius, iar astfel culoarea acestor radacini se modifica, devenind rosiatica. Dupa ce radacinile sunt expuse la temperaturi ridicate, ginsengul devenit acum rosu este uscat.
Ginseng alb asiatic este uscat imediat dupa ce este scos din pamant, fara sa fie expus temperaturilor crescute ce i-ar putea modifica culoarea. Cu toate ca, teoretic, are aceleasi proprietati ca cel rosu, ginsengul alb poate fi cules prea devreme, la 3-4 ani de la plantare, fapt ce ii afecteaza calitatea, concentratia de ginsenozide fiind mai mica.
Ginseng American, potrivit studiilor, are concentratia mare de ginsenozide care se regaseste in acest tip de ginseng are o serie de efecte benefice pentru sanatate, incepand de la imbunatatirea functiilor cognitive si pana la efectele calmante, sedative si ameliorarea problemelor gastrointestinale. Radacina ginsengului american poate fi asemuita cu forma trupului uman – aceasta are o forma alungita, dar si lastari ce seamana cu bratele si picioarele omului.
Ginseng Siberian nu contine ginsenozide, fiind extrem de diferit de celelalte tipuri de ginseng. Insa si acesta are o serie de beneficii pentru sanatate, datorita continutului ridicat de eleuterozide. Ginsengul siberian stimuleaza sistemul imunitar, energizeaza organismul si are abilitatea de a incetini multiplicarea celulelor canceroase.
Ceai de ginseng beneficii.
Daca vrei sa afli tot ce ai nevoie despre subiectul geai de ginseng beneficii trebuie sa intelegi ca aceasta planta nu e recomandata oricum si in orice cantitate si trebuie sa stii ca exista si ceai ginseng contraindicatii daca dai o cautare simpla pe Google. Motivul este simplu. Aceasta planta are efecte vasodilatatorii si poate crea probleme daca in paralel se administreaza un tratament anti-coagulare sanguina cu heparina.
Ce este important de stiut este faptul ca ceaiul de ginseng stimuleaza activitatea cerebrala, iar infuzia de ceai de ginseng este o bautura care creste capacitatea de concentrare si abilitatile de procesare a informatiilor. Este foarte util de consumat in perioadele de solicitare mentala, in timpul examenelor sau al perioadelor aglomerate de la locul de munca.
Totodata,iInfuzia de ceai de ginseng ajuta la mentinerea siluetei. Daca ai nevoie sa dai jos cateva kilograme, un ceai de ginseng consumat in timpul unei diete sanatoase va contribui la succesul acesteia. Ceaiul de ginseng poate reduce pofta de mancare, accelereaza metabolismul astfel incat vei arde mai rapid grasimile.
Declinarea raspunderii medicale pentru ceaiurile noastre
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru beneficii maxime pentru sănătate, ceaiurile noastre ar trebui consumate împreună cu o dietă echilibrată și o rutină de exerciții fizice.
Ceaiurile noastre nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală și nici să înlocuiască orice tratament sau intervenție chirurgicală care ar fi putut fi prescrisă de medicul dumneavoastră. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a vă trata cu ceaiuri, de a le amesteca cu orice medicamente sau de a le lua în loc de medicamentele prescrise.
Nici o postare găsită
- REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
- REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
-
REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI
privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei
"Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1)Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a)informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;
(b)toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.
(2)În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.(3)Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."
Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.
Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)
În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe pagina produsului, etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) | Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) | informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) | toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |