Mixer Manual – Batut Oua & Spumat Albusuri & Batut Frisca- ABS- Kmt Style – 2406757
DESCRIERE PRODUS
- Mixer manual, ideal pentru batut oua, frisca, albusuri
- Material: ABS si PET
- Dimensiuni:3 x 13.3 x 25 cm
- Capacitate: 1100 mililitri
- Componente:
- 1 bol
- 1 capac cu 4 axe de spumare incorporate si mecanism de rotire
- 1 maneta detasabila
- Culoare:
- Bol : transparent
- Capac: albastru
- Maneta: gri cu albastru
- Axe de spumare: albastre
- Caracteristici:
- Reutilizabil
- Maneta usor de manevrat
- Bolul este prevazut pe partea inferioara cu o banda de cauciuc ce ii asigura aderenta si stabilitate pe suprafetele de lucru
- Robust
- Durabil
- Curatare: curatarea se face manual
- Depozitare: inainte de depozitare asigurativa ca aparatul este bine curatat si perfect uscat
- Tara de origine: China
- Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente
UTILIZARE PRODUS
- Bătător de ouă, cunoscut și sub numele de mixer cu manivelă sau batător rotativ de ouă, este un instrument simplu de bucătărie folosit pentru a bate ouăle, a amesteca aluat și a bate lichide manual
- Mixerul manual de batut oua si frisca este o ustensila de bucatarie practica si indispensabila
- Este usor de folosit, doar adaugati in bol, oualele sau smantana de frisca, puneti capacul si invartiti maneta pana obtineti consistenta dorita
- Bolul de capacitate generoasa, de 1100 mililitri va permite sa faceti cantitati mai mari de spuma de oua sau frisca
- Mixerul este prevazut cu 4 axe de spumare, pentru o omogenizare rapida si perfecta
- Avantajul mixerului manual este ca nu foloseste energie, este portabil, poate fi utilizat atat in mediu casnic, cat si in cel profesional
MOD DE UTILIZARE MIXER MANUAL
- Asamblați batătorul de ouă Asigurați-vă că batătorul de ouă este curat și uscat înainte de utilizare.
- Atașați batătoarele de corpul principal al bătătorului de ouă.
- Unele batătoare de ouă au bătători detașabile pe care va trebui să le atașați în siguranță. Pregătiți ingredientele :Spargeți ouăle într-un bol de amestecare sau în recipientul în care intenționați să amestecați ingredientele. Dacă pregătiți aluat, măsurați ingredientele uscate și umede conform rețetei dvs.
- Începeți să amestecați Introduceți axele de amestecare în amestec.Asigurați-vă că axele sunt complet scufundate în ingrediente.
- Țineți ferm batătorul de ouă cu o mână și rotiți manivela cu cealaltă mână.
- Acest lucru va roti axele în interiorul amestecului, batând și amestecând ingredientele
- Reglați viteza și direcția: Unele batătoare manuale de ouă au mai multe viteze sau vă permit să reglați viteza schimbând cât de repede rotiți manivela. De asemenea, puteți schimba direcția manivelei pentru a inversa rotația bătăilor.
- Acest lucru poate ajuta la amestecarea minuțioasă și la prevenirea blocării ingredientelor pe axe.
- Continuați amestecarea :Continuați să rotiți maneta până când ingredientele sunt bine amestecate, iar aluatul sau albușurile sunt bine bătute și aerisite. Curățați și depozitați: După utilizare, detașați bătăile de bătut de ouă pentru o curățare mai ușoară. Spălați axele și batătorul de ouă în sine în apă caldă cu săpun.
- Uscați bine componentele înainte de a le depozita.
- Păstrați batătorul de ouă într-un loc uscat.
SATISFACTIA CLIENTULUI
- Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.
AN
Nici o postare găsită
- REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
- REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
-
REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI
privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei
"Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1)Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a)informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;
(b)toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.
(2)În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.(3)Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."
Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.
Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)
În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe pagina produsului, etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) | Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) | informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) | toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |