Oamenii din Neolitic foloseau de obicei cuțite pentru a tăia alimente mari în bucăți mai mici. Bețișoarele s-au transformat încet în ustensile de mâncare. Familia regală, în special regii, obișnuia să mănânce alimente cu bețișoare de argint pentru a verifica dacă mâncarea a fost otrăvită pe măsură ce metalul devine negru. Otrăvurile care au fost folosite în acea perioadă erau pe bază de sulf, ceea ce dă o culoare închisă argintului. Abia după creșterea bruscă a populației din anul 400 d.Hr. bucătarii au trebuit să vină cu tehnici de gătit mai rapide pentru a reduce timpul de gătit și resursele folosite pentru a face alimente. Au început să taie legumele și carnea în bucăți mai mici, pentru a putea fi gătite mai repede. De asemenea, au economisit mult combustibil pentru gătit. Culegând aceste bucăți minuscule cu bețișoare, le-a făcut mai ușor de mâncat. Coreea de Nord a fost prima țară vecină care a folosit bețișoare.
Recenzii
Date inexistente